propellerads adcombo
Dismiss Notice
Welcome to Our Community
Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Problem With Tracking 202

Discussion in 'Pay Per View' started by tylerd666, Mar 26, 2014.

  1. tylerd666

    tylerd666 Affiliate affiliate

    1
    0
    0
    Hello! I have a problem with my KWs and tracking landing page. It was normally only direct link, but I've learned to make my own landing page (GGOOOOD: D: D), but I'm not sure with how monitoring is done in this case... because appear me in the KWs T202 strange ("1" or "PAGE"), at first I didn't care much because the rest was OK, but now again I have problems, as the LEADS in the CPA page appears "SubID Not Set", and is ONLY the leads! this is my steps in T202:
    #3 Campaigns: i add my campaign
    #4 Landing Page: i add my LPs.
    #6 Get LP Code: i use added redirect it the "Inbound Javascript Landing Page Code" for each LP and the button "enter now" of each LP was "redi.php" that contains "Landing Page: Outbound PHP Redirect Code".
    #7 Get Links: use the code for the LeadImpact...

    what I'm doing wrong? I really need some help :/

    Thx! and sry for my bad english.
     
  2. mlaghfiri

    mlaghfiri Affiliate affiliate

    417
    270
    63
    there is a lot of tutos on youtube if you searched and you still have troubles PM me or Add me on Skype i'll help you personally ;)
     
  3. lrs1995

    lrs1995 Moderator moderator affiliate

    1,283
    588
    113
    I suggest you use Bevo Media, its much better than T202 and much easier to setup.
     

Featured Resources (View All)

adsxposed